دوشنبه, ۱۷ مرداد , ۱۴۰۱
Monday, 8 August , 2022
۸۰۰ متقلب کنکور ۱۴۰۱ دستگیر شدند | مشخص است که کسی در رشته های

مشخص است که کسی در رشته های پرطرفدار و پر متقاضی قبول می شود که شانس اش بالا باشد و کسی در کنکور شانس بالای قبولی دارد که هم نمره خوب کنکور و هم سوابق تحصیلی خوب داشته باشد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، وزارت علوم و […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از مهر، وزارت علوم و آموزش عالی وقت به منظور حل مساله گزینش دانشجو، مرکز آزمون شناسی را در بهمن ماه ۱۳۴۷ تأسیس کرد تا با همکاری دانشگاه ها، آزمون ورود به آموزش عالی را تدوین و اجرا کند.

با افزایش تعداد متقاضیان ورود به آموزش عالی و گسترش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، وجود تشکیلات وسیع تری با شرح وظایف مشخص برای گزینش دانشجو ضروری به نظر می رسید و از این روز در بهمن ماه سال ۱۳۵۴ تشکیلات سازمان سنجش آموزش کشور با سه حوزه معاونت فنی و پژوهشی، اجرایی و نظارت بر امور دانشگاه ها به تصویب رسید و با همین تشکیلات تا سال ۱۳۶۰ به کار خود ادامه داد.

با توجه به حجم فعالیت های تحقیقاتی و اجرایی به ویژه در زمینه پذیرش و گزینش دانشجو، افزایش تعداد داوطلبان ورود به نظام آموزش عالی و حساسیت بیش از پیش مراحل مختلف امر گزینش دانشجو، در فروردین ماه سال ۱۳۶۸، تشکیلات سازمان سنجش آموزش کشور با سه معاونت اجرایی، فنی و پژوهشی و گزینش به تصویب سازمان امور اداری و استخدامی رسید و در نهایت در ۲۸ شهریور ۱۳۶۸ شرح وظایف و پست های مصوب سازمان ابلاغ شد و مجدداً ساختار ت