یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
۸۴ درصد ظرفیت های دانشگاهی پس از انقلاب ایجاد شده است | ۸۴ درصد

یکشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۱۵سیاسی ۸۴ درصد ظرفیت های دانشگاهی پس از انقلاب ایجاد شده است – وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محراب آیت الله مدنی که دانشگاه آذربایجان به نام ایشان مزین است، شکل گیری دانشگاه ها را بر اساس سه ضلع آموزش، پژوهش و فناوری دانست و […]

یکشنبه، ۲۵ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۴۵۲۰۲۳-۰۱-۱۵سیاسی

۸۴ درصد ظرفیت های دانشگاهی پس از انقلاب ایجاد شده است – وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محراب آیت الله مدنی که دانشگاه آذربایجان به نام ایشان مزین است، شکل گیری دانشگاه ها را بر اساس سه ضلع آموزش، پژوهش و فناوری دانست و یادآور شد: تولید علم و تحقق سند چشم انداز و نقشه جامع و نیل به مرجعیت علمی موقعی امکان پذیر است که این اضلاع بتوانند هم سو با هم عمل کنند.

داداش پور در ادامه به تحولات جمعیتی در کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: این تحولات در دانشگاه ها نیز تأثیرات خود را گذاشته به طوری که تعداد دانشجویان از قریب به ۴٫

۸ میلیون نفر در سال ۱۳۹۳ به ۳ میلیون دویست هزار نفر در سال جاری رسیده و اکنون ۸۴ درصد ظرفیت های دانشگاهی کشور متعلق به پس از انقلاب اسلامی است.

وی ادامه داد: همچنین اقبال به رشته های تحصیلی نیز دستخوش تغییرات عمده ای شده است که نیاز به برنامه ریزی جدی دارد و وزارت علوم در این خصوص با تحلیل محتوا، برنامه هایی را بر اساس نیازسنجی در دستور کار خود قرار داده است.

وی همکاری های کارشناسانه و پیگیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را در دوره اخیر ستود و از رییس این کمیسیون که در مراسم نیز حضور داشت به خاطر تلاش و پیگیری مسائل مربوط به آموزش عالی قدردانی و تشکر نمود.

برچسب ها: دانشگاهدانشگاه هاانقلاب۸۴ درصدظرفیترشته های تحصیلیپژوهش و فناوری

آخرین اخبار سرویس:

۸۴ درصد ظرفیت های دانشگاهی پس از انقلاب ایجاد شده است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.