پنج شنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۱
Thursday, 1 December , 2022
۸۴۰ نفر از دانشگاهیان ایران در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند

امسال  ۸۴۰ نفر از دانشگاه های ایران در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند که این دستاورد در راستای سیاست مرجعیت علمی وزارت علوم است. – تهران-ایرنا- وزیر علوم گفت: امسال  ۸۴۰ نفر از دانشگاه های ایران در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند که این دستاورد در راستای سیاست مرجعیت […]

– تهران-ایرنا- وزیر علوم گفت: امسال  ۸۴۰ نفر از دانشگاه های ایران در فهرست یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند که این دستاورد در راستای سیاست مرجعیت علمی وزارت علوم است.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در نشست نمایندگان اتحادیه ها و تشکل های دانشجویی گفت: علی رغم فروکش کردن و کم شدن موارد ابتلا به کرونا، تبعات آن هنوز در دانشگاه ها و وزارت علوم است.

وی افزود: چه از بعد فرهنگی و اجتماعی و چه از ابعاد مالی و خدماتی در دانشگاه ها درگیر مسائل پسا کرونا هستم.

اختصاص سه درصد بودجه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به بخش فرهنگ وزیر علوم گفت: با توجه به اهمیت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، به این موسسات ابلاغ شد که سه درصد بودجه جاری به فعالیت های فرهنگی اختصاص یابد.

زلفی گل اظهار داشت: از زمان تصدی مسئولیت، تلاش کردیم در عرصه های علمی، فرهنگی، عمرانی و پژوهشی با شتاب بیشتری نسبت به گذشته قدم برداریم و برای تمرکز برنامه ها و اقدامات، پنچ اولویت برای ستاد و دانشگاه ها تعریف و اعلام شد.