پنج شنبه, ۷ اسفند , ۱۳۹۹
آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار لغو شد
۱۵ / خرداد / ۱۳۹۹
آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار لغو شد

دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان مجری برگزاری آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار، در راستای اعطای کمک هزینه تحصیلی سازمان منطقه آزاد چابهار با هدف حمایت از دانش‌آموزان مستعد و نخبه مناطق جنوبی استان با هدف حفظ سلامت داوطلبین، جلوگیری از شیوع بیماری کرونا و وضعیت قرمز شهرستان چابهار آزمون مذکور را لغو اعلام کرد.آزمون ورودی اعطای کمک‌هزینه تحصیلی سازمان منطقه آزاد چابهار در دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین‌المللی چابهار که مقرر بود روز جمعه ۱۶ خرداد ماه ۱۳۹۹ برگزار شود به دلیل حفظ سلامت عمومی جامعه و جلوگیری از شیوع احتمالی کرونا تا اطلاع ثانوی معوق و زمان بعدی برگزاری آن از طریق سایت highschool.iuc.ac.ir متعاقبا اعلام خواهد شد.در صورت داشتن هرگونه سوال و یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ثابت ۰۵۴۳۵۳۱۴۴۰۲ و یا تلفن همراه ۰۹۹۰۷۱۰۹۵۱۹ تماس حاصل فرمایید.

مشاهده نظرات ( تعداد نظرات 0)