ریاست دانشگاه
دکتر عبدالغفور بادپا
ریاست دانشگاه بین المللی چابهار
دکتری صنایع غذایی
- شماره تماس: ۳۵۳۱۴۳۰۳(۵۴) ۹۸+
- شماره فکس: ۳۵۳۱۴۳۰۳(۵۴) ۹۸+
- شماره تماس: ۳۵۳۱۴۳۰۳(۵۴) ۹۸+
رزومه دکتر عبدالغفور بادپا:
رشته تحصیلی | محل تحصیل |
---|---|
دکتری صنایع غذایی (فناوری و تبدیل) | دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان) |
کارشناسی ارشد مهندسی فراوردهای کشاورزی و غذایی | دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان) |
مهندسی تولیدات گیاهی | دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان ایران |
تکنولوژی تولیدات گیاهی | دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت ایران |
مسئولیت اجرایی:
سمت | سازمان | سال | |
---|---|---|---|
عضو هیات مدیره و مدیر عامل | شرکت ایزد یار دشتیاری* | ۱۳۹۶ | ۱۴۰۰ |
دبیر اجرائی همایش بین المللی سالروز ولادت امام رضا (ع) در هندوستان (شهر علیگر) | انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر هندوستان | ۱۳۹۱ | ۱۳۹۱ |
مدیر مرکز رشد | مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۶ | ۱۳۹۶ |
قائم مقام مرکز رشد | مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۵ | ۱۳۹۶ |
مسئول فنی غذا و دارو | مدیریت ویژه غله و خدمات بازرگانی بندر چابهار | ۱۳۹۹ | ۱۴۰۰ |
مسئول اجرایی و ارائه گزارش پروژه های اقتصاد مقاومتی | مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۵ | ۱۳۹۸ |
مسئول کمیته آموزش | دبیرخانه توسعه سواحل مکران، چابهار | ۱۳۹۹ | ۱۴۰۰ |
عضو کارگروه تدوین محتوی وب سایت دانشگاه بین المللی چابهار | دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۶ | ۱۳۹۶ |
عضو کارگروه مرکز آموزش های آزاد دانشگاه بین المللی چابهار | دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۶ | ۱۳۹۶ |
موسس و مدیر آموزشگاه زبان انگلیسی دانش | مجوز رسمی آموزش و پرورش | ۱۳۹۵ | ۱۴۰۰ |
هئیت اجرایی رویداد استارت آپ ویکند چابهار | دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه علوم دریایی چابهار | ۱۳۹۶ | ۱۳۹۶ |
جانشین مدیر مرکز رشد | مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۵ | ۱۳۹۸ |
مسئول کارگروه ایجاد شبکه توانمند ساز | مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۵ | ۱۳۹۷ |
مسئول راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری | مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۳۹۵ | ۱۳۹۷ |
نائب رییس و عضو هیئت مدیره | شرکت ایزد یار دشتیاری | ۱۳۸۵ | ۱۳۹۶ |
مسئول علمی اموزشی | انجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان) | ۲۰۱۰ | ۲۰۱۱ |
سرپرست | انجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان) | ۲۰۱۱ | ۲۰۱۱ |
مسئول مالی و برنامه ریزی | پایگاه فجربسیج نوبندیان | ۱۳۸۳ | ۱۳۸۶ |
سوابق تدریس:
درس | نام دانشگاه | سال تدریس |
---|---|---|
اصول تغذیه | هنرستان بهورزی علوم پزشکی چابهار | ۱۳۹۶-۹۹ |
بهداشت مواد غذایی | مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار | ۱۳۹۵-۹۶ |
بهداشت عمومی | مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار | ۱۳۹۵-۹۶ |
اصول تغذیه | مجتمع اموزش عالی سلامت چابهار | ۱۳۹۴-۹۶ |
بهداشت مدارس | دانشگاه ازاد واحد چابهار | ۱۳۹۴-۹۵ |
بهداشت محیط زیست | دانشگاه ازاد واحد چابهار | ۱۳۹۴-۹۵ |
مبانی علوم تجربی | دانشگاه ازاد واحد چابهار | ۱۳۹۴-۹۵ |
عوامل فیزیکی محیط کار | دانشگاه علمی کاربردی | ۱۳۹۴-۹۵ |
اصول تغذیه | دانشگاه پرستاری | ۱۴۰۰-۰۱ |
تحقیقات:
عنوان تحقیق | نوع تحقیق | سال | محل تحقیق |
---|---|---|---|
تولید نگهداری و فراوری قارچ خوراکی | پروژه | ۲۰۱۰ | دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان |
ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش | پروژه | ۲۰۱۱ | دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان |
مقالات:
نویسنده | عنوان | نشریه | سال | جلد | ISSN |
---|---|---|---|---|---|
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | اثر محصولات پروتئین آب پنیر بر روی ویژگی های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالو | نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران | ۱۳۹۴ | (۲۷۲-۲۶۰)۱۱:۳ | ۵۴۱۵-۲۲۲۸ |
کیثر یونس. صغیر احمد و بادپا عبدالغفور | سوء تغذیه: موارد و استراتژی | Journal of Food Process Technology | ۲۰۱۵ | ۶(۴): ۴۳۲ | ۲۱۵۷-۷۱۱۰ |
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی و بارکزهی هلن | مطالعه ویژگی فیزیکی و شیمیایی غذای حیوانات خانگی تهیه شده از ضایعات گوشت گاومبش | International Journal of Science Invention Today | ۲۰۱۴ | ۳(۲): ۱۶۱-۱۶۸ | ۲۳۱۹-۵۴۳۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت سوسیس امولسیون گوشت بوفالو | Journal of Buffalo Science | ۲۰۱۴ | ۳(۲):۴۸-۵۴ | ۱۹۲۷-۵۱۹۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | گاومیش: حیوانی با پتانسیل بالا برای تولید گوشت با کیفیت (مروری) | Livestock Research International | ۲۰۱۴ | ۲(۲):۱۹-۲۹ | ۲۳۴۷-۵۷۶۵ |
بادپا عبدالغفور. صغیر احمد و کیثر یونس | ایمنی و کنترل ریسک در تولید گوشت و فراوردهای گوشتی با بکار بردن روش HACCP | International Journal of Science Invention Today | ۲۰۱۴ | ۳(۳):۲۲۴-۲۳۸ | ۲۳۱۹-۵۴۳۶ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | اموزش توسعه و تولید سوسیس | Journal of Meat Science and Technology | ۲۰۱۴ | ۲(۳): ۴۰-۵۰ | ۲۳۴۷-۱۸۵۴ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت و ماندگاری سوسیس امولسیون گوشت بوفالو | Scholars Journal of Agriculture and Veterinary Sciences | ۲۰۱۴ | ۱(۴):۲۰۱-۲۱۰ | ۲۳۴۸-۱۸۵۴ |
بادپا عبدالغفور و صغیر احمد | اثر پودر پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت سوسیس امولسیون گوشت بوفالو | International Journal of Plant, Animal and Environmental Science | ۲۰۱۴ | ۴(۴): ۱۹۵-۲۰۱ | ۲۲۳۱-۴۴۹۰ |
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی | ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش | Theriogenology Insight – An International Journal of Reproduction in all Animals | ۲۰۱۲ | ۲(۲): ۱۰۹-۱۱۵ | ۲۲۴۹-۶۶۱۰ |
کتاب:
Author | Title | Publisher | Years | ISSN |
---|---|---|---|---|
Badpa Abdolghafour | Studies of pet food | LAP Lambert academic publishing | ۲۰۱۲ | ISBN-10:385414596 ISBN-13: 978-384541491 |
Ahmad Saghir and Badpa Abdoghafour | Meat products and by-products for value addition “In Food Processing: Strategies for Quality Assessment” | Springer publisher | ۲۰۱۴ | ISBN 978-1-4939-1377-0 |
کنفرانس:
عنوان | موضوع ارائه شده | Organizer | Date |
---|---|---|---|
(IASP) کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوری | شرکت کننده | شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان | ۲-۵ September 2018-12-05 |
کنفرانس بین المللی در مورد اغاز ریسک ایمنی غذا: چالشی برای کشورهای در حال توسعه | کنترل ایمنی غذا با بکار بردن روش HACCP | National Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management | ۹th& 10th January 2014 |
International conference on New Approaches in Food Security & Value Addition: Technological & Genetic Options | ارزش تغذیه ای و ماندگاری غذای فراوری شده | Raja Balwant Sing Engineering Technical Campus | ۱۷th – ۱۹th February 2014 |
نگاهی به پژوهش و فناوری در آینه ی سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴ | شرکت کننده | رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند | ۲۱ الی ۲۲ دی ماه ۱۳۹۲ |
علم و فناوری، سند چشم انداز، منافع ملی | شرکت کننده | رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند | ۶ الی ۸ دیماه ۱۳۹۳ |
کارگاه:
Topics | Organizer | Date |
---|---|---|
Project competition | Department of Botany, University of Pune, (India) | ۷th March 2009 |
Entrepreneurship Development Programme | National small industries corporation LTD., Aligarh (India) | ۱۶th February 2010 |
Workshop on research methodology | Department of Political Science, Aligarh Muslim University, Aligarh (India) | ۲۱th January 2013 |
National workshop on Minimization of Environmental Impact of Slaughter House Wasted by Value Addition as Pet Foods | Department of Post Harvest Engineering & Technology, Aligarh Muslim University, Aligarh (India) | ۵th January 2013 |
Food Safety & Quality | National Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management | ۱۱thJanuary 2014 |
Business Essential Etiquette and Protocol course | SAM etiquette and protocol course | January 2018 |
Windows XP | جهاد دانشگاهی | ۲/۲ الی ۶/۳/۱۳۸۴ |
مالکیت فکری و ثبت اختراع | دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار | ۳۰ و ۳۱ فروردین ۱۳۹۶ |
تجاری سازی نوآوری | دانشگاه علم وفرهنگ با همکاری دانشگاه پوترا مالزی | ۱۱ الی ۱۳ تیرماه ۱۳۹۶ |
در برندسازی شخصیت(EQ) نقش هوش هیجانی | دانشگاه بین المللی چابهار | ۱۲ فروردین ۱۳۹۶ |
آشنایی با مبانی و وصول HACCP | شرکت خدمات مشاوره و فراگیری پریکن | ۱۲th Jun 2020 |
عمومی ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان و صاحبان کار پیمانکاری | مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار | ۲۱ الی ۲۳ آذر ۴۰۰ |
افتخارات:
- کسب مدال نقره ای جشنواره تجلیل از دانشحویان برتر علمی شبه قاره هندوستان سال ۲۰۱۴
تقدیرنامه:
- دریافت تقدیر نامه از دکتر خیدر علی نصر مدیر مرکز پژوهش های غلات ایران در راستای انجام بهینه برنامه ها و اقدامات کنترل کیفیت گندم و سایر کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰
- دریافت تقدیرنامه از حاج عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در دورهای چهارم، ششم، هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی در خصوص خدمت و تلاش صادقانه در راستای پیشرو و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
- دریافت تقدیرنامه از دکتر عنایت الله نجیب زاده دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی شبه قاره هند در خصوص اجرای برنامه های انجمن اسلامی دوره بیست ششم
فرهنگی:
- رئیس کمیته فرهنگی هفته دفاع مقدس حوزه شهید چمران در سال ۱۳۹۵
- برگزاری مراسم ولادت امام رضا (ع) در شهر علیگر هندوستان با حضور دانشجویان خارجی
- برگزاری مراسم های مذهبی در انجمن اسلامی علیگر با حضور میهمانان خارجی و دانشجویان ایرانی
- عضو کانون بسیج مدارس و دانشگاه
میزان آشنایی با زبان خارجه:
- زبان انگلیسی (خواندن، نوشتن، مکالمه)
- اردو (خواندن، مکالمه)
- هندی (مکالمه)
عضویت:
نام سازمان | سال عضویت |
---|---|
انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر | ۸۸ |
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران | ۹۴ |
انجمن بیوتکنولوژی ایران | ۹۴ |
سازمان نظام مهندسی کشاورزی | ۹۲ |