لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ , ۱۵:۳۸:۵۰

ریاست دانشگاه

دکتر عبدالغفور بادپا

ریاست دانشگاه بین المللی چابهار
دکتری صنایع غذایی

رزومه دکتر عبدالغفور بادپا:

رشته تحصیلیمحل تحصیل
دکتری صنایع غذایی (فناوری و تبدیل)دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان)
کارشناسی ارشد مهندسی فراوردهای کشاورزی و غذایی دانشگاه علیگر مسلم (علیگر هندوستان)
مهندسی تولیدات گیاهی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان ایران
تکنولوژی تولیدات گیاهی دانشگاه ازاد اسلامی واحد جیرفت ایران

مسئولیت اجرایی:

سمتسازمانسال
عضو هیات مدیره و مدیر عامل شرکت ایزد یار دشتیاری* ۱۳۹۶۱۴۰۰
دبیر اجرائی همایش بین المللی سالروز ولادت امام رضا (ع) در هندوستان (شهر علیگر) انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر هندوستان ۱۳۹۱۱۳۹۱
مدیر مرکز رشد مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۶۱۳۹۶
قائم مقام مرکز رشدمرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۵۱۳۹۶
مسئول فنی غذا و دارومدیریت ویژه غله و خدمات بازرگانی بندر چابهار۱۳۹۹۱۴۰۰
مسئول اجرایی و ارائه گزارش پروژه های اقتصاد مقاومتیمرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵۱۳۹۸
مسئول کمیته آموزشدبیرخانه توسعه سواحل مکران، چابهار۱۳۹۹۱۴۰۰
عضو کارگروه تدوین محتوی وب سایت دانشگاه بین المللی چابهاردانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۶۱۳۹۶
عضو کارگروه مرکز آموزش های آزاد دانشگاه بین المللی چابهاردانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۶۱۳۹۶
موسس و مدیر آموزشگاه زبان انگلیسی دانشمجوز رسمی آموزش و پرورش۱۳۹۵۱۴۰۰
هئیت اجرایی رویداد استارت آپ ویکند چابهاردانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه علوم دریایی چابهار۱۳۹۶۱۳۹۶
جانشین مدیر مرکز رشدمرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۵۱۳۹۸
مسئول کارگروه ایجاد شبکه توانمند سازمرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار ۱۳۹۵۱۳۹۷
مسئول راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری مرکز رشد واحد فناور دانشگاه بین المللی چابهار۱۳۹۵۱۳۹۷
نائب رییس و عضو هیئت مدیرهشرکت ایزد یار دشتیاری۱۳۸۵۱۳۹۶
مسئول علمی اموزشیانجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان)۲۰۱۰۲۰۱۱
سرپرستانجمن دانشجویان ایرانی علیگر(هندوستان)۲۰۱۱۲۰۱۱
مسئول مالی و برنامه ریزیپایگاه فجربسیج نوبندیان۱۳۸۳۱۳۸۶

سوابق تدریس:

درسنام دانشگاهسال تدریس
اصول تغذیههنرستان بهورزی علوم پزشکی چابهار۱۳۹۶-۹۹
بهداشت مواد غذاییمجتمع اموزش عالی سلامت چابهار۱۳۹۵-۹۶
بهداشت عمومیمجتمع اموزش عالی سلامت چابهار۱۳۹۵-۹۶
اصول تغذیهمجتمع اموزش عالی سلامت چابهار ۱۳۹۴-۹۶
بهداشت مدارسدانشگاه ازاد واحد چابهار۱۳۹۴-۹۵
بهداشت محیط زیستدانشگاه ازاد واحد چابهار۱۳۹۴-۹۵
مبانی علوم تجربی دانشگاه ازاد واحد چابهار۱۳۹۴-۹۵
عوامل فیزیکی محیط کاردانشگاه علمی کاربردی۱۳۹۴-۹۵
اصول تغذیهدانشگاه پرستاری۱۴۰۰-۰۱

تحقیقات:

عنوان تحقیقنوع تحقیقسالمحل تحقیق
تولید نگهداری و فراوری قارچ خوراکیپروژه۲۰۱۰دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان
ارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیش پروژه۲۰۱۱دانشگاه علیگر مسلم” علیگر هندوستان

مقالات:

نویسندهعنواننشریهسالجلدISSN
بادپا عبدالغفور و صغیر احمداثر محصولات پروتئین آب پنیر بر روی ویژگی های میکروبیولوژیکی سوسیس امولسیون گوشت بوفالونشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران ۱۳۹۴(۲۷۲-۲۶۰)۱۱:۳۵۴۱۵-۲۲۲۸
کیثر یونس. صغیر احمد و بادپا عبدالغفورسوء تغذیه: موارد و استراتژیJournal of Food Process Technology۲۰۱۵۶(۴): ۴۳۲۲۱۵۷-۷۱۱۰
بادپا عبدالغفور, خان محمد علی و بارکزهی هلنمطالعه ویژگی فیزیکی و شیمیایی غذای حیوانات خانگی تهیه شده از ضایعات گوشت گاومبش International Journal of Science Invention Today۲۰۱۴۳(۲): ۱۶۱-۱۶۸۲۳۱۹-۵۴۳۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمداثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت سوسیس امولسیون گوشت بوفالوJournal of Buffalo Science۲۰۱۴۳(۲):۴۸-۵۴۱۹۲۷-۵۱۹۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمدگاومیش: حیوانی با پتانسیل بالا برای تولید گوشت با کیفیت (مروری)Livestock Research International۲۰۱۴۲(۲):۱۹-۲۹۲۳۴۷-۵۷۶۵
بادپا عبدالغفور. صغیر احمد و کیثر یونسایمنی و کنترل ریسک در تولید گوشت و فراوردهای گوشتی با بکار بردن روش HACCPInternational Journal of Science Invention Today۲۰۱۴۳(۳):۲۲۴-۲۳۸۲۳۱۹-۵۴۳۶
بادپا عبدالغفور و صغیر احمداموزش توسعه و تولید سوسیسJournal of Meat Science and Technology۲۰۱۴۲(۳): ۴۰-۵۰۲۳۴۷-۱۸۵۴
بادپا عبدالغفور و صغیر احمداثر کنسانتره پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت و ماندگاری سوسیس امولسیون گوشت بوفالوScholars Journal of Agriculture and Veterinary Sciences۲۰۱۴۱(۴):۲۰۱-۲۱۰۲۳۴۸-۱۸۵۴
بادپا عبدالغفور و صغیر احمداثر پودر پروتئین آب پنیر بر روی کیفیت سوسیس امولسیون گوشت بوفالوInternational Journal of Plant, Animal and Environmental Science۲۰۱۴۴(۴): ۱۹۵-۲۰۱۲۲۳۱-۴۴۹۰
بادپا عبدالغفور, خان محمد علیارزیابی کیفیت و بررسی ماندگاری غذای حیوانات خانگی تهیه شده از برنج شکسته شده, سیرابی گاومیش و پودر استخوان گاومیشTheriogenology Insight – An International Journal of Reproduction in all Animals۲۰۱۲۲(۲): ۱۰۹-۱۱۵۲۲۴۹-۶۶۱۰

کتاب:

AuthorTitlePublisherYearsISSN
Badpa AbdolghafourStudies of pet foodLAP Lambert academic publishing۲۰۱۲ISBN-10:385414596 ISBN-13: 978-384541491
Ahmad Saghir and Badpa AbdoghafourMeat products and by-products for value addition “In Food Processing: Strategies for Quality Assessment”Springer publisher۲۰۱۴ISBN 978-1-4939-1377-0

کنفرانس:

عنوانموضوع ارائه شدهOrganizerDate
(IASP) کنفرانس بین المللی پارک های علم و فناوریشرکت کنندهشهرک علمی تحقیقاتی اصفهان۲-۵ September 2018-12-05
کنفرانس بین المللی در مورد اغاز ریسک ایمنی غذا: چالشی برای کشورهای در حال توسعهکنترل ایمنی غذا با بکار بردن روش HACCPNational Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management۹th& 10th January 2014
International conference on New Approaches in Food Security & Value Addition: Technological & Genetic Optionsارزش تغذیه ای و ماندگاری غذای فراوری شدهRaja Balwant Sing Engineering Technical Campus۱۷th – ۱۹th February 2014
نگاهی به پژوهش و فناوری در آینه ی سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴شرکت کنندهرایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند۲۱ الی ۲۲ دی ماه ۱۳۹۲
علم و فناوری، سند چشم انداز، منافع ملیشرکت کنندهرایزن علمی جمهوری اسلامی ایران در شبه قاره هند۶ الی ۸ دیماه ۱۳۹۳

کارگاه:

TopicsOrganizerDate
Project competitionDepartment of Botany, University of Pune, (India)۷th March 2009
Entrepreneurship Development ProgrammeNational small industries corporation LTD., Aligarh (India)۱۶th February 2010
Workshop on research methodologyDepartment of Political Science, Aligarh Muslim University, Aligarh (India)۲۱th January 2013
National workshop on Minimization of Environmental Impact of Slaughter House Wasted by Value Addition as Pet FoodsDepartment of Post Harvest Engineering & Technology, Aligarh Muslim University, Aligarh (India)۵th January 2013
Food Safety & QualityNational Institute of Food Technology Entrepreneurship & Management۱۱thJanuary 2014
Business Essential Etiquette and Protocol courseSAM etiquette and protocol courseJanuary 2018
Windows XPجهاد دانشگاهی۲/۲ الی ۶/۳/۱۳۸۴
مالکیت فکری و ثبت اختراعدانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار۳۰ و ۳۱ فروردین ۱۳۹۶
تجاری سازی نوآوریدانشگاه علم وفرهنگ با همکاری دانشگاه پوترا مالزی۱۱ الی ۱۳ تیرماه ۱۳۹۶
در برندسازی شخصیت(EQ) نقش هوش هیجانیدانشگاه بین المللی چابهار۱۲ فروردین ۱۳۹۶
آشنایی با مبانی و وصول HACCPشرکت خدمات مشاوره و فراگیری پریکن۱۲th Jun 2020
عمومی ایمنی و بهداشت کار برای کارفرمایان و صاحبان کار پیمانکاریمرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار ۲۱ الی ۲۳ آذر ۴۰۰

افتخارات:

  • کسب مدال نقره ای جشنواره  تجلیل از دانشحویان برتر علمی شبه قاره هندوستان سال ۲۰۱۴

تقدیرنامه:

  • دریافت تقدیر نامه از دکتر خیدر علی نصر مدیر مرکز پژوهش های غلات ایران در راستای انجام بهینه برنامه ها و اقدامات کنترل کیفیت گندم و سایر کالاهای اساسی در سال ۱۴۰۰
  • دریافت تقدیرنامه از حاج عبدالغفور ایرانژاد نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در دورهای چهارم، ششم، هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی در خصوص خدمت و تلاش صادقانه در راستای پیشرو و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
  • دریافت تقدیرنامه از دکتر عنایت الله نجیب زاده دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی شبه قاره هند در خصوص اجرای برنامه های انجمن اسلامی دوره بیست ششم

فرهنگی:

  • رئیس کمیته فرهنگی هفته دفاع مقدس حوزه شهید چمران در سال ۱۳۹۵
  • برگزاری مراسم ولادت امام رضا (ع) در شهر علیگر هندوستان با حضور دانشجویان خارجی
  • برگزاری مراسم های مذهبی در انجمن اسلامی علیگر با حضور میهمانان خارجی و دانشجویان ایرانی
  • عضو کانون بسیج مدارس و دانشگاه

میزان آشنایی با زبان خارجه:

  • زبان انگلیسی (خواندن، نوشتن، مکالمه)
  • اردو (خواندن، مکالمه)
  • هندی (مکالمه)

عضویت:

نام سازمانسال عضویت
انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی علیگر۸۸
انجمن علوم و صنایع غذایی ایران۹۴
انجمن بیوتکنولوژی ایران۹۴
سازمان نظام مهندسی کشاورزی۹۲