رویداد ها

برنامه های هفته پژوهش دانشگاه بین المللی چابهار

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار با اعلام برنامه های هفته پژوهش، اظهار داشت: هر كشورى كه بتواند از علم و فناورى بالاترى برخوردار باشد می تواند در همه زمينه ها پيشرو و صاحب نظر باشد از اين رو همه ما بايد به دنبال دانش ، دانايی و پژوهش باشيم.

وی افزود: هفته پژوهش و فناوری، هفته‌ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می‌آورد تا کلیه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور برای آینده، برنامه‌ریزی و اقدامات بهتر و مهم‌تری را در دستور کار خود قرار دهند.

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: همه ساله برنامه‌های متعددی را ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می نماید، اما امسال با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا برنامه های هفته پژوهش این مرکز  بشرح ذیل بصورت مجازی برگزار می شوند.

برنامه توضیحات

زمان برگزاری

1 افتتاحیه هفته پژوهش در کتابخانه دانشگاه با معرفی برنامه های هفته و کتابخانه به همکاران و پخش کلیپ فعالیت های انجام گرفته از ابتدای سال

توسط کارشناس کتابخانه

22 آذر

9 صبح

2 برگزاری کارگاه مجازی آشنایی با کتابخانه الکترونیک

وبینار پیام حنان

نام کاربری:نام شرکت کننده(نام دلخواه)

رمز عبور:payam

22آذر

9:30 صبح

برگزاری سخنرانی علمی

توسط مهندس هادی پاکباز پژوهشگر بین المللی فعال در حوزه نقشه برداری هوایی در آلمان

webinar.iuc.ac.ir/main

22 آذر

12:30 ظهر

4 معرفی پارک علم و فن آوری و مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار

توسط مهندس هژیر میرلاشاری کارشناس پارک علم و فن آوری

25 آذر

9 صبح

5 کارگاه آشنایی با پایگاههای الکترونیکی و جستجو در GoogleSchoolar

توسط دکتر مظاهری دانشجوی دکترای مدیریت فن آوری اطلاعات دانشگاه فردوسی

26 آذر

6 برگزاری مسابقه ی ارائه دانشجویی(ارائه یک مقاله)

رقابت ارائه سه دقیقه ای

مدیریت پژوهش دانشگاه بین المللی چابهار به مناسبت هفتۀ پژوهش، کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد را به چالش سه دقیقه ای ارائه (پایان نامه، مقاله و ..) دعوت می کند. دانشجویان عزیز می توانند ارائه های خود را در فرمتهای دیداری شنیداری دلخواه حداکثر تا تاریخ 99/09/27 به آدرس الکترونیکی

iuccompetition@gmail.com

ارسال کنند. ارائه های منتخب توسط هیئت داوران در تاریخ 29/09/99 در فضای آموزش مجازی و در حضور دانشجویان داوری و برندگان معرفی خواهند شد.

شایان ذکر است جایزه نفرات اول تا سوم به شرح زیر میباشد:

نفر اول: مبلغ 3 ملیون ریال

نفر دوم: مبلغ 2 میلیون ریال

نفر سوم: مبلغ 1 میلون ریال

با حضور داوران به صورت مجازی برگزار می شود.

27 آذر

7 کارگاه آشنایی با سامانه های ایرانداک(گنج، پیشینه، همانندجو، ثبت و….)

توسط کارشناسان ایرانداک

27 آذر