فراخوان سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، جشنواره حرکت که از دوره یازدهم با شرکت دانشجویان خارجی از سرتاسر جهان از سطح ملی به بین‌المللی ارتقا یافت، رویدادی است برای نمایش دستاوردهای برتر علمی دانشجویانی که در قالب اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی‌دانشجویی در سطح دانشگاه‌های کشور فعالیت دارند.

این جشنواره به صورت سالانه و با سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی اداره کل فرهنگی و اجتماعی و با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور و حمایت و مشارکت نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی برگزار می‌شود.

این جشنواره در حوزه‌های کتاب علمی، اختراع ثبت‌شده، کارآفرینی، فعالیت خلاقانه، محتوای دیجیتالی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود در حوزه‌های فوق حداکثر تا 20 دی 99 در سامانه جشنواره به ثبت برسانند، لازم به ذکر است به دلیل محدودیت‌های زمانی و لزوم شروع فرایند داوری، زمان تعیین‌شده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

سامانه جشنواره: www.harekatfest.ir

دکمه بازگشت به بالا