جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

بسم الله الرحمن الرحیم حقُّ علیٍّ على هذهِ الاُمّهِ کحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ. حقّ على بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش.(پیامبر بزرگ اسلام(ص)) میلاد مسعود مولود کعبه، مولی الموحدین،حضرت علی بن ابیطالب(ع) و روز پدر بر عموم هموطنان عزیز مبارک باد. همچنین از پروردگار بی همتا توفیق همگان را در شکر گزاری […]

حقُّ علیٍّ على هذهِ الاُمّهِ کحَقِّ الوالِدِ على وَلَدِهِ.
حقّ على بر این امّت همچون حقّ پدر است بر فرزندش.(پیامبر بزرگ اسلام(ص))
همچنین از پروردگار بی همتا توفیق همگان را در شکر گزاری نعمت ولایت حضرت علی علیه السلام و قدر شناسی از پداران عزیز، را خواستارم و حق عظیم پدر بر دوش فرزندان را به خودم و همگان یاد آور شده و از خداوند بزرگ صحت و عافیت دنیا و آخرت را برای پدران در قید حیات و آمرزش و مغفرت واسعه الهی برای پدران از دنیا رفته خصوصا شهدای والا مقام انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را مسئلت می نمایم.