چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در پی درگذشت دکتر امیر جعفر پور

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در گذشت استاد دانشگاه دکتر امیر جعفر پور را با صدور پیامی تسلیت گفت. متن پیام: انا لله و انا الیه راجعون خبر تأسف بار درگذشت استاد علم و اخلاق، جناب آقای دکتر امیر جعفر پور موجب […]

متن پیام:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر تأسف بار درگذشت استاد علم و اخلاق، جناب آقای دکتر امیر جعفر پور موجب تألم و تأثر فراوان اینجانب و همکاران دانشگاه بین المللی چابهار گردید.

با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن مرحوم را به خانواده داغدارشان و جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علم و صنعت تسلیت عرض نموده، ضمن آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز از دست رفته، از درگاه ایزد منان برای خانواده و بازماندگان آن مرحوم صبر و شکیبایی و اجر جزیل مسألت می نمایم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار