پیام ۱۳ آبان سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار

ناصرآبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در پیامی روز 13 آبان ماه  را به آحادملت سرفرازایران اسلامی،به ويژه دانش آموزان و دانشجویان تبریک گفت.

متن اين پيام به شرح زير است:

بسمه‌تعالی

یوم الله۱۳آبان روزباشکوه وافتخارآمیزی برای ملت ایران درراه مبارزه بامستکبرینی است که چشم دیدن پیشرفت درعرصه های مختلف راندارند،درآبان ماه سال۱۳۵۷سال همزمان باچنین روزفرخنده ای دانشجویان و دانش آموزان پیروخط امام امت حضرت امام خمینی (ه) توانستندباوحدت،انسجام وفداکاری لانه جاسوسی دشمن ملت ایران را تسخیر وحماسه ای تاریخی درراه استکبارستیزی خلق نموده ویادگاری به یادماندنی همراه باحلاوت برای نسل آینده ایران به یادگاربگذراند.

اینجانب یوم‌الله ۱۳ آبان را حضور تمامی دانش آموزان و دانشجویان عزیزوآینده سازایران اسلامی‌ تبریک عرض نموده و برایشان آرزوی موفقیت و بهروزی در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و میهنمان ایران سرفراز را از درگاه ایزد منان خواستارم.

ناصرآبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار