پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
نیازسنجی آموزشی و عارضه یابی واحد های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ نیازسنجی آموزشی و عارضه یابی واحد های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک با همکاری دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

اداره ارتباط با صنعت دانشگاه بین المللی چابهار با همراهی مدیر شهرک صنعتی کنارک از ۴ واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی کنارک بازدید میدانی   بعمل آوردند.

هدف از این بازدید میدانی، عارضه یابی واحدهای صنعتی در حوزه های مختلف، نیازسنجی آموزشی و انجام امور مشاوره ای بود به گونه ای که دانشگاه بین المللی چابهار بتواند با تعریف پروژه های بهبود برای این واحدها، گامی در جهت ارتقاء شاخص های تولید بردارد.