سه شنبه, ۲۹ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 19 March , 2024

دانشگاه بین‌المللی چابهار International University of Chabahar دانشگاه غیر انتفاعی و غیر دولتی است که در سال ۱۳۸۱ هجری شمسی (۲۰۰۲ میلادی) با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز بکار نموده است.

این دانشگاه به منظور انجام رسالت خود در راستای توسعه آمادگی و تربیت دانشجویان مسئولیت پذیر، خلاق، متخصص، مولد، با وجوه منطبق با ارزش های اسلامی و آرمان های انسانی، ضمن بکارگیری بالاترین استانداردهای دانشگاهی نسبت به طراحی فعالیت های تحصیلی مطابق با شرایط دنیای واقعی امروز اقدام نموده است. مجموعه ارزش ها و اهدافی همچون اعتقاد به دانشگاه پژوهنده و دانایی محور، فراهم نمودن محیطی مناسب و جذاب برای جوانان ایرانی تا ناچار به ترک ایران و ادامه تحصیل در خارج از کشور نشوند، تربیت نیروی متخصص برای کشور بخصوص مناطق آزاد، تقویت فرهنگ ملی در کنار توسعه دانش و مهارتهای فردی، تلاش جهت موفقیت دانشجویان با برنامه ریزی، ساماندهی، مراقبت و ارائه خدمات لازم و تقویت پیوندهای علمی آموزشی و پژوهشی با موسسات آموزش عالی با سابقه و فعال در سطوح ملی و بین المللی، اساس شکل گیری این دانشگاه بوده است.

دانشگاه بین المللی چابهار اولین دوره آموزشی خود را در سطح کارشناسی با همکاری دانشگاه لندن و از طریق برنامه‌های خارجی (ExternalPrograms) آن دانشگاه آغاز نموده و در گذشته توسط سه کالج اقتصاد وعلوم سیاسی لندن (London School of Economics and Political Science) و گلداسمیت (Goldsmiths) و رویال هالووی ( Royal Holloway ) راهبری می گردید.

این دانشگــاه در حـال حاضـر در ۲۲ رشتــه تحصیلــی در مـقطـع کــارشنـاسـی ناپیوسته ۲ رشته ، کارشناسی ۱۱ رشته  و کارشناسی ارشد ۹ فعـالیت مـی نماید، که تحصیل موفقیت آمیز در هر یک از این دوره ها منجر به اخذ مدرک با تائیدیه وزارت علوم می شود. ضمناً دانشگاه در سال ۱۴۰۰ تعداد ۷۶۹ دانشجو داخلی و خارجی دارد .

IUC در مسیر توسعه ارتباطات بین المللی آموزشی می کوشد تا به فراخور امکانات و برنامه ها ارتباطات آموزشی را در سطح دیگر دانشگاه های معتبر خارجی و داخلی گسترش دهد. در حال حاضر به دلیل مسائل بین المللی آموزش کلیه واحدها در دانشگاه بین المللی چابهار به زبان فارسی انجام می شود و در زمینه تدریس و آموزش عالی، IUC تلاش می‌کند تا تحصیل با کیفیت مطلوب را برای دانشجویان فراهم کند تا سطح علمی دانشجویان را از نظر حرفه‌ای، فکری و اجتماعی ارتقاء بخشد.

فضای آموزشی و کمک آموزشی تجهیز شده در دانشگاه بین المللی چابهار:

• مرکز زبان خردسالان و بزرگسالان
  • مرکز نوآوری دانشگاه
  • مرکز رشد و پردیس علم فناوری
  • لابراتوار کامپیوتر و زبان
  • سایت کامپیوتر مدرن
  • مرکز گیم انیمشن و برنامه نویسی در فضای استارتاپی
  • مرکز آواهای محلی (موسیقی )
  • کلاسهای آموزشی تا ظرفیت ۲۰۰۰ نفر مجهز به سامانه ها و استارتاپی
  • کتابخانه به مساحت ۲۵۰ مترمربع با دسترسی به منابع الکترونیک و کتابهای خارجی و داخلی غنی
  • مجموعه اقامتی دانشجوی به متراژه ۲۳۰۰۰ متر مربع برای دانشجویان داخلی و خارجی
  • دبیرستان شبانه روزی دانا و تونا دانشگاه

تامین هیات علمی:

جذب و به کارگیری ۹ عضو هیات علمی با تجربه در مرتبه”استادیار” و ” استاد” و “دانشیار” که علاوه بر تدریس، مدیریت گروه های آموزشی را  نیز عهده دار دارند، به صورت تمام وقت در حال فعالیت می باشند . لذا  بیش از ۹۰ عضو هیات علمی به صورت مدرس حق التدریس از دانشگاههای معتبر با رتبه علمی بالا در هر نیمسال با گروه های آموزشی همکاری می نمایند.

دانشگاه بین المللی چابهار مصمم است نهالی را که به قصد مبارکی کاشته شده است به درختی تنومند تبدیل نماید که اصلها ثابت و فرعها فی السماء توتی اکلها کل حین باذن ربها – ان شاء الله.