پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

نخستین نشست هیئت امنای دانشگاه بین المللی چابهاردر سال۱۳۹۹ بارعایت ملاحظات بهداشتی و حفاظتی با حضور اعضا به صورت حضوری و مجازی در دفتر سازمان منطقه آزاد چابهاردر تهران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه ، ناصرآبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گزارشی از اقدامات و فعالیت های دانشگاه در حوزه آموزش ، […]

نخستین نشست هیئت امنای دانشگاه بین المللی چابهاردر سال۱۳۹۹ بارعایت ملاحظات بهداشتی و حفاظتی با حضور اعضا به صورت حضوری و مجازی در دفتر سازمان منطقه آزاد چابهاردر تهران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی واموربین الملل دانشگاه ، ناصرآبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار گزارشی از اقدامات و فعالیت های دانشگاه در حوزه آموزش ، پژوهش و فناوری و همچنین برنامه های آتی و مالی در سال ۹۸ ارائه نمودند.درادامه این نشست پس ازتبادل اطلاعات فی مابین اعضا ، دستور کارها به نوبت قرائت و بندها مورد بررسی و تایید قرار گرفت.عبدالرحیم کردی رئیس هیات امنا و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار بر رعایت انضباط مالی و فرآیند محورنمودن کارها برای دانشجویان و همچنین کاهش شهریه از ۲۵درصد به ۱۰درصد با توجه به وضعیت کرونا و معیشت مردم برای سال ۹۹-۱۴۰۰را مورد تاکید و تایید نمود.نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری در هیات امنای دانشگاه بر ضرورت و اهمیت دانشگاه در سواحل مکران پرداخت و فرمودند باید رشته ها دانشگاه با در نظرگرفتن شرایط کنونی به روزرسانی گردد.