شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

آزمون جامع دوره‌های گردشگری جمعه در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌مدت گردشگری در ۲رشته مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و راهنمایان ایران گردی و جهان گردی روز جمعه ۱۵مردادماه باهمکاری دانشگاه بین المللی چابهار در مجموعه این دانشگاه، در چابهار برگزار می‌شود. دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار همواره در برگزاری […]

دانشگاه بین‌المللی منطقه آزاد چابهار همواره در برگزاری آزمون‌های مختلف همکاری و همراهی لازم را داشته است و برای برگزاری آزمون جامع دوره‌های کوتاه‌ مدت گردشگری نیز تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی ستاد ملی کرونا رعایت خواهد شد و در این خصوص جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
عوامل اجرایی و حفاظتی آزمون ، در صحت کامل سلامتی، در اجرای آزمون و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی حضور خواهند یافت .

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه: