لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۷:۴۱:۳۲

آغاز به کار اولین سامانه ملی ارزیابی توانمندیهای فناورانه در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

– اولین سامانه ملی ارزیابی توانمندی های فناورانه کشور (اتف) با حضور معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و مسئولینی از وزارت صمت در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران رونمایی شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، در راستای استانداردسازی محصولات و فرآیندهای شرکت های فنی و مهندسی، ارتقاء توان رقابت پذیری و توسعه نوآوریهای فناورانه در سطح ملی، براساس این سامانه، ارزیابی و تشخیص سطح توانمندی های فناورانه شرکت ها و واحدهای صنعتی را انجام می دهد.

شرکت های متقاضی ارزیابی و دریافت گواهینامه توانمندی فناورانه (با تشخیص سطح توانمندی شرکت) می توانند درخواست خود را از طریق این سامانه ملی به ثبت برسانند.

کلیه فرایند ارزیابی، رتبه بندی و صدور گواهینامه توانمندی فناورانه از طریق این سامانه، مدیریت، پایش و به اجرا می رسد.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی