لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۰۶:۴۷

آیین تقدیر از مفاخر فرهنگ و هنر بلوچ در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در راستای رسالت فرهنگی خود در جهت حفظ و گرامیداشت آثار هنری از اسطورهای سواحل مکران اساتید فرهنگ و هنر اساتیدی همچون، حسن یادگارزاده، علی بخش دشتیاری  خانم شمسی بهروز، خانم سیما سردارزهی و … تقدیر نمود.

امید است مسئولین محترم جایگاه هنرمندان را به صورت ویژه حفظ نمایند و هنرمندان آسیب پذیرترین اقشار جامعه هستند، چون در کل سال هنرمندان با استعداد ما شغل ثابتی ندارند و نیازمند حمایت هستند.

در پایان خاطر نشان می گردد، بیمه تکمیلی ، تامین منزل، حقوق ثابت، بیمه ماهیانه و حفظ آثار مادران و پدران این خطه یعنی سواحل مکران الزامی می باشد.

این مراسم با همکاری گروه هنری جنز در محل ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی