شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

آیین تقدیر از مفاخر فرهنگ و هنر بلوچ در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در راستای رسالت فرهنگی خود در جهت حفظ و گرامیداشت آثار هنری از اسطورهای سواحل مکران اساتید فرهنگ و هنر اساتیدی همچون، حسن یادگارزاده، علی بخش دشتیاری  خانم شمسی بهروز، خانم سیما سردارزهی و … تقدیر نمود. امید است مسئولین محترم […]

امید است مسئولین محترم جایگاه هنرمندان را به صورت ویژه حفظ نمایند و هنرمندان آسیب پذیرترین اقشار جامعه هستند، چون در کل سال هنرمندان با استعداد ما شغل ثابتی ندارند و نیازمند حمایت هستند.

در پایان خاطر نشان می گردد، بیمه تکمیلی ، تامین منزل، حقوق ثابت، بیمه ماهیانه و حفظ آثار مادران و پدران این خطه یعنی سواحل مکران الزامی می باشد.

این مراسم با همکاری گروه هنری جنز در محل ساختمان مرکزی دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.