سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ارزیابی مدل های عدالت اجتماعی در نشست «ارغنون خرد» بررسی می شود

بیستمین نشست از سلسله گفت و گوهای انتقادی در باب علوم انسانی «ارغنون خرد» با حضور مصطفی زالی و حسین هوشمند با عنوان «ارزیابی مدل های عدالت اجتماعی در جهان» برگزار می شود. – بیستمین نشست از سلسله گفت و گوهای انتقادی در باب علوم انسانی ارغنون خرد با حضور مصطفی زالی و حسین هوشمند […]

– بیستمین نشست از سلسله گفت و گوهای انتقادی در باب علوم انسانی ارغنون خرد با حضور مصطفی زالی و حسین هوشمند با عنوان ارزیابی مدل های عدالت اجتماعی در جهان برگزار می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، بیستمین نشست از سلسله گفت و گوهای انتقادی در باب علوم انسانی ارغنون خرد با حضور مصطفی زالی و حسین هوشمند با عنوان ارزیابی مدل های عدالت اجتماعی در جهان برگزار می شود.

این نشست، چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با اجرای دکتر ادبی در محل تالار ابونصرمحمد فارابی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به صورت حضوری و مجازی برپا خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای حضور در این نشست تخصصی به آدرس پاسداران، خیابان مؤمن نژاد (گلستان یکم)، پلاک ۱۲۴، مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی مراجعه نمایند.

گفتنی است این مراسم از طریق صفحه اسکای روم مؤسسه به نشانی b2n.

ir/iscs به صورت مجازی پخش خواهد شد.