شنبه, ۲ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 22 June , 2024
از ادامه کمبود های خوابگاه های متاهلی تا دریافت کارنامه فرهنگی دانشجویان

[ad_1] به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود. – هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس […]

[ad_1]

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

سامانه درگاه جامع فرهنگی وزارت علوم راه اندازی شد سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.

سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشوربه منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.

[ad_2]