شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

از ادامه کمبود های خوابگاه های متاهلی تا دریافت کارنامه فرهنگی دانشجویان

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود. – هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، […]

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

– هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه ها منتشر شد.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

گزیده ‍ای از مهم ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه ها در هفته گذشته را مرور می کنیم.

سامانه درگاه جامع فرهنگی وزارت علوم راه اندازی شد سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.

سامانه درگاه جامع فرهنگی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشوربه منظور ساماندهی، انسجام بخشی و پایش مستمر فرایند های فرهنگی مختلف در سطح دانشگاه ها، طراحی و راه اندازی شده است.