شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

با احترام ضمن عرض تبریک قبولی به کلیه پذیرفته شدگان گرامی،به اطلاع می رساند تاریخ ثبت نام و مدارک لازم به منظور ثبت نام درمقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه بین المللی چابهار به شرح ذیل اعلام می گردد: تاریخ ثبت نام: سه شنبه ۹۹/۱۰/۲۳ لغایت سه شنبه ۹۹/۱۰/۳۰ الف: ثبت نام حضوری: (مدارک مورد نیاز) ۱٫ […]

تاریخ ثبت نام: سه شنبه ۹۹/۱۰/۲۳ لغایت سه شنبه ۹۹/۱۰/۳۰

الف: ثبت نام حضوری: (مدارک مورد نیاز)

۱٫ اصل گواهی یا مدرک دوره متوسطه یا نظام جدید ۳-۳-۶
۲٫ اصل گواهی یا مدرک دوره پیش دانشگاهی
۳٫ اصل ریزنمرات دوره متوسطه
۴٫ اصل ریزنمرات دوره پیش دانشگاهی
۵٫ اصل و فتوکپی کارت ملی (پشت ورو).
۶٫ کپی شناسنامه
۷٫مدارک مربوط به نظام وظیفه(کارت پایان خدمت، کارت معافیت)-برابر اصل شده
۸٫ اصل و فتوکپی خوانا ازکلیه صفحات شناسنامه
۹٫ ۶ قطعه عکس جدید (۴*۳)
۱۰٫ مدارک مربوط به سهمیه رزمندگان، ایثارگران
۱۱٫ استعلام مدرک در سایت emt.medu.ir
۱۲٫ پرداخت مبلغ ۸/۰۰۰/۰۰۰ ریال به حساب دانشگاه

ب: ثبت نام غیرحضوری ( آنلاین) :

۱٫ مراجعه به سایت:  pooya.iuc.ac.ir

۲٫ پیش ثبت نام را کلیک نمایید.

۳٫ کد داوطلبی یا شماره پرونده را وارد نمایید.

۴٫ شماره دانشجویی را دریافت و رمز عبور کد ملی می باشد

۵٫ مجدد وارد سامانه pooya.iuc.ac.ir شده و نام کاربری شماره دانشجویی که دریافت کردید رمز عبور (کد ملی) را وارد نموده و روی گزینه ورود کلیک کنید.

۶٫ وارد اطلاعات شخصی (پرونده الکترونیک) می شوید.

۷٫ تمامی مراحل ثبت نام را انجام داده و مدارک خواسته شده را اسکن نمایید.

۸٫ در پایان از منوی سمت قسمت مالی (پرداخت الکترونیک) کلیک و شهریه علی الحساب (طبق تعریف سیستم) را پرداخت نمایید.