پنج شنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۱
Thursday, 7 July , 2022
اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان ترم نیم سال اول

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند، امتحانات پایان ترم دانشگاه از مورخ ۲۵ دی ۱۴۰۰ بمدت ۲ هفته آغاز خواهند شد و نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم بر اساس شرایط جامعه و تصمیم ستاد ملی کرونا خواهد بود که این تصمیم طی دو هفته آینده اتخاذ و به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید. دانشجویان […]

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند، امتحانات پایان ترم دانشگاه از مورخ ۲۵ دی ۱۴۰۰ بمدت ۲ هفته آغاز خواهند شد و نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم بر اساس شرایط جامعه و تصمیم ستاد ملی کرونا خواهد بود که این تصمیم طی دو هفته آینده اتخاذ و به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید. دانشجویان محترم رعایت نکات زیر جهت دریافت کارت ورود به جلسه الزامی است.
۱_ جهت دریافت کارت ورود به جلسه تنها به پورتال دانشجویی به آدرس pooya.iuc.ac.ir مراجعه نمایند.
۲_ شهریه ترم را بصورت کامل تشویه نمایند.
۳_ارزشیابی اساتید با دقت نظرکامل تکمیل نمایند.
۴_کارت وزود به جلسه را دریافت نمایند.

با تشکر امور آموزش و تحصیلات تکمیلی

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه