سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

افزایش ۳ برابری ظرفیت ساخت خوابگاه های دانشجویان متاهل |

رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از افزایش ۳ برابری ظرفیت ساخت خوابگاه های دانشجویان متاهل در کشور خبر داد. – هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: متاسفانه ما باز هم فقر خوابگاه های متاهلی داریم، این فقر مربوط […]

– هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: متاسفانه ما باز هم فقر خوابگاه های متاهلی داریم، این فقر مربوط به امروز و دیروز نبوده است، یک نوع نگاه معتقد بوده که اصلا نیازی نیست دانشگاه ها وارد مباحث مرتبط با خوابگاه های متاهلی شوند.

* دانشجویان به طور متوسط حدود ۷ تا ۸ سال در دانشگاه حضور دارند وی افزود: این نوع نگاه که در گذشته بوده معتقد است که دانشجو ماندگار نیست و حضورش ناپایدار است.

در حالی که واقعیت اینطور نیست، دانشجویان به طور متوسط حدود ۷ تا ۸ سال در دانشگاه های کشور حضور دارند، دلیل اصلی آن هم این است که تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های ایران گسترش پیدا کرده است.

داداش پور گفت: بنابراین ما موظف و مجبوریم به سمت پاسخگویی به نیاز دانشجویان حرکت کنیم.

حدود ۸۷ هزار اعلام نیاز خوابگاه متاهلی در دانشگاه های کشور داریم اما منابع مالی لازم در این زمینه وجود ندارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه از سال گذشته در دولت و همچنین در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به علاوه قانون جوانی جمعیت، اراده ساخت خوابگاه دانشجویان متاهل شکل گرفته است تا ب