سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

هوالباقی انا لله و انا الیه راجعون با نهایت تأثر و تأسف درگذشت پدر عزیزمان مرحوم حمید الله سردارزهی، بزرگ مرد استانم را به خانواده محترم این مرحوم، نماینده محترم مردم شریف شهرستانهای چابهار، کنارک، دشتیاری، نیکشهر و قصرقند و عموم مردم استان سیستان و بلوچستان تسلیت و تعزیت عرض می نماییم . از خداوند […]

هوالباقی
انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأثر و تأسف درگذشت پدر عزیزمان مرحوم حمید الله سردارزهی، بزرگ مرد استانم را به خانواده محترم این مرحوم، نماینده محترم مردم شریف شهرستانهای چابهار، کنارک، دشتیاری، نیکشهر و قصرقند و عموم مردم استان سیستان و بلوچستان تسلیت و تعزیت عرض می نماییم . از خداوند تبارک و تعالی برای آن مرحوم  مغفور رحمت واسعه  و برای سایر بازماندگان صبر و بردباری مسئلت داریم.
ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار