لوگو چابهار

انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

یکشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۵۰۲۰۲۳-۰۳-۱۸دانش

حوزه/ معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری حوزه به نقل از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در سخنانی با اعلام این خبر اظهار داشت: در سال های اخیر مستندسازی، اطلاع رسانی و ترویج تجارب موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور جزء برنامه های مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و اجرای این کار میتواند موجب فرهنگ سازی و الگوبرداری شود.

دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور باید بر اساس شرایط و امکانات خود ارزیابی های دقیقی انجام داده و سپس با به کارگیری این تجارب نسبت به بهبود و گسترش تعاملات خود با جامعه و صنعت بپردازند.

وی تصریح کرد: دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در راستای تعامل با جامعه و صنعت و برقراری ارتباط میان فعالیت های پژوهشی با نیازها و اولویت های کشور اقدامات مناسبی را آغاز کرده و برنامه ها و الگوهای مفیدی در جهت توسعه قراردادهای ارتباط با صنعت، بهبود دوره های کارآموزی، افزایش اشتغال فارغ التحصیلان، توسعه دوره های مهارت افزایی، شناسایی و رفع مشکلات اساسی کشور، کمک به رفع چالش های ملی و موارد مشابه تعریف و اجرا کرده اند.

برچسب ها: پژوهشگاهدانشگاه هامعاون پژوهشی وزارت علومدانشگاهتحقیقات و فناوریوزارت علومحوزه

آخرین اخبار سرویس:

انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی