سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱

یکشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۵۰۲۰۲۳-۰۳-۱۸دانش حوزه/ معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱ خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری حوزه به نقل از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، […]

یکشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۵۰۲۰۲۳-۰۳-۱۸دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار خبرگزاری حوزه به نقل از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در سخنانی با اعلام این خبر اظهار داشت: در سال های اخیر مستندسازی، اطلاع رسانی و ترویج تجارب موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور جزء برنامه های مهم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و اجرای این کار میتواند موجب فرهنگ سازی و الگوبرداری شود.

دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور باید بر اساس شرایط و امکانات خود ارزیابی های دقیقی انجام داده و سپس با به کارگیری این تجارب نسبت به بهبود و گسترش تعاملات خود با جامعه و صنعت بپردازند.

وی تصریح کرد: دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در راستای تعامل با جامعه و صنعت و برقراری ارتباط میان فعالیت های پژوهشی با نیازها و اولویت های کشور اقدامات مناسبی را آغاز کرده و برنامه ها و الگوهای مفیدی در جهت توسعه قراردادهای ارتباط با صنعت، بهبود دوره های کارآموزی، افزایش اشتغال فارغ التحصیلان، توسعه دوره های مهارت افزایی، شناسایی و رفع مشکلات اساسی کشور، کمک به رفع چالش های ملی و موارد مشابه تعریف و اجرا کرده اند.

برچسب ها: پژوهشگاهدانشگاه هامعاون پژوهشی وزارت علومدانشگاهتحقیقات و فناوریوزارت علومحوزه

آخرین اخبار سرویس:

انتخاب بیش از ۹۴ تجربه موفق دانشگاه ها و پژوهشگاه ها در حوزه صنعت در سال ۱۴۰۱

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.