سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

انتقاد تند رییس کمیسیون آموزش از مقصر اصلی ماجرای حقوق اسفند فرهنگیان و نحوه رتبه بندی معلمان

جمعه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۱۷۲۰۲۳-۰۴-۰۷سیاسی علیرضا منادی در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در خصوص علل و عوامل تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه ۱۴۰۱ فرهنگیان گفت: مجلس یازدهم دانش بنیان ترین مجلس تاریخ مجالس کشور است و این افتخار بزرگی برای ما است.   وی تاسیس سازمان ملی […]

جمعه، ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۱۷۲۰۲۳-۰۴-۰۷سیاسی

وی تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت، رتبه بندی فرهنگیان، همسان سازی حقوق وزارت علوم و قانون جهش تولید دانش بنیان را به عنوان نمونه هایی از اقدامات مجلس در توجه به حوزه آموزش دانست و گفت: بعد از ۱۰۰ سال از آموزش و پرورش جدید، مجلس یازدهم قانون رتبه بندی را تصویب کرد و دولت و وزارت آموزش و پرورش با اراده قوی برای اجرای آن پای کار آمد اما در اجرا ایراداتی داشت.

منادی توضیح داد: از آغاز مجلس یازدهم رویکرد سازمان برنامه و بودجه به دستگاه تعلیم و تربیت مطلوب نبود؛ در خصوص همسان سازی حقوق اساتید وزارت علوم مصوباتی داشتیم، دولت قبلی ۳۰ درصد را پرداخت کرد اما در این دولت یک عده از دوستان کج سلیقه این ۳۰ درصد را گرفتند و به درستی عمل نکردند؛ رؤسای دانشگاه ها را به گروگان گرفتند که احکام را اصلاح کنید تا بودجه شما را پرداخت کنیم و این امر باعث شد که بخشی از اساتید از کشور خارج شوند.

وی اضافه کرد: در مورد شرکت های دانش بنیان نیز مجلس استخدام ۳۶ هزار و ۱۰۰ معلم دوره دیده در دانشگاه فرهنگیان را تصویب کرد اما سازمان برنامه و ب

برچسب ها: مجلس یازدهمهمسان سازی حقوقرتبه بندیکمیسیون آموزشآموزشتعلیم و تربیتفرهنگیان

آخرین اخبار سرویس:

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.