دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

*آشنایی کلی با آزمون (نحوه برگزاری، نحوه نمره دهی و غیره) *آشنایی با سوالات و استراتژی های پاسخگویی به هر چهار مهارت *نحوه برنامه ریزی و مطالعه برای آیلتس مدرس: استاد نوروزی دارنده مدرک CELTA از دانشگاه کمبریج و مدرک تدریس آیلتس از IDP استرالیا زمان برگزاری : پنج شنبه و جمعه ساعت ۹ الی […]

*آشنایی کلی با آزمون (نحوه برگزاری، نحوه نمره دهی و غیره)

*آشنایی با سوالات و استراتژی های پاسخگویی به هر چهار مهارت

*نحوه برنامه ریزی و مطالعه برای آیلتس