لوگو چابهار

ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف توسعه استانی |

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

چهارشنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۴۰۲۰۲۳-۰۷-۱۹سیاسی

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان ها گفت: این ستادها با هدف توسعه استانی ذیل استانداری ها تشکیل شده است.

– سرپرست معاون نوآوری و فناوری وزارت علوم ادامه داد: ما در سفرهایی که به استان های مختلف داشتیم مشاهده کردیم که اکوسیستم فناوری آنها فاصله زیادی با ادبیات زیست بوم فناوری دارند.

وی با اشاره به ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان ها خاطرنشان کرد: این ستادها با هدف توسعه استانی ذیل استانداری ها تشکیل شده است؛ لذا از روسای پارک ها در خواست می شود با هم افزایی برنامه های خود را اجرایی کنند.

برچسب ها: اقتصاد دانش بنیاناستانتوسعهدانش بنیانفناوریاستان هاستاد

آخرین اخبار سرویس:

ایجاد ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف توسعه استانی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید

اطلاع از تمامی اخبار و اطلاعیه های آموزشی