سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بازدید دانشجویان غیرایرانی دانشگاه بین المللی چابهار از شرکت تولید پلاستیک سپیدپلاست

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، دانشجویان غیرایرانی بهمراه واحد آموزش این دانشگاه از شرکت تولید پلاستیک «سپیدپلاست» سازمان منطقه آزاد چابهار بازدید کردند.

دانشجویان با مدیر داخلی این شرکت همراه و با پرسش و پاسخ و توضیحات تکمیلی از بخش خط تولید، بخش بسته بندی و بخش انبار این شرکت بازدید کردند.

گفتنی ست، سپید پلاست بزرگترین مجتمع پلاستیک سازی جنوب شرق کشور در پیکره صنعتی منطقه آزاد چابهار ساخته شده و با تامین مواد اولیه شروع به کار می کند شرکت سپید پلاست منطقه آزاد چابهار فعال در زمینه های تولید انواع پلاست، کیسه، چاپ و دوخت و سایز بندی و طراحی در چهارچوب قوانین ومقررات منطقه آزاد چابهار تاسیس شد و در این مدت به پیشرو بودن در تکنولوژی و نوآوری محصولات اقدام کرده و به اهداف شرکت دست یافته است.