شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بازدید رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی دانشگاه بین‌المللی چابهار

جولیا معین؛رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش در بازدید از دانشگاه بین‌المللی چابهار با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه از نزدیک آشنا شد. به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار،رایزن بازرگانی سفارت بنگلادش روز چهارشنبه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۱با حضور در دانشگاه بین‌المللی چابهار، از بخش‌های مختلف این دانشگاه بازدید کرد. همچنین در […]

همچنین در خصوص تبادل دانشجو و اهمیت زبان فارسی مذاکره و مقرر شد، فرآیند تبادل دانشجو به صورت رسمی صورت بگیرد.

در پایان این بازدید نیز از زحمات استارتاپ ها در حوزه های تخصصی خودشان تشکر و قدردانی نمود.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه