دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بایرن مونیخ پرامتیازترین تیم یک دهه اخیر بوندس‌لیگا
بایرن مونیخ عنوان پرامتیازترین تیم یک دهه اخیر رقابت‌های باشگاهی فوتبال آلمان «بوندس‌لیگا» را به خود اختصاص داد.
نویسنده : علی بخشایشی منبع : تسنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، فاکس‌اسپورت بر اساس گزارشی که منتشر کرد، از پرافتخارترین تیم آلمان به عنوان «پرامتیازترین تیم بوندس‌لیگا در یک دهه اخیر» نام برده است.

این رسانه عنوان کرد تیم سرخ‌پوش با کسب ۸۰۰ امتیاز در رده نخست پر امتیازترین‌های این لیگ قرارگرفته است.

پس از آنها بورسیا دورتموند با ۶۶۹ امتیاز در رده دوم جای گرفته‌‌اند.

بایرلورکوزن در یک دهه اخیر ۵۷۵ امتیاز گرفته و صاحب رتبه سوم است.

تیم‌های شالکه (۵۲۳ امتیاز)،‌بورسیا مونشن‌گلادباخ (۵۱۹ امتیاز)، ولفسبورگ (۴۷۴ امتیاز)، هوفن‌هایم (۴۵۲ امتیاز)‌، ماینتس (۴۳۹ امتیاز)، وردربرمن (۴۲۴ امتیاز)‌ و اینتراخت فرانکفورت(۳۸۵ امتیاز) در رده‌های چهارم تا دهم جای گرفته‌‌اند.

همچنین تیم‌های فرایبورگ (۳۶۶ امتیاز)، اشتوتگارت (۳۵۷ امتیاز)‌، آگسبورگ (۳۴۴ امتیاز)، هانوفر (۳۳۳ امتیاز)‌ و هرتا برلین ۳۲۹ امتیاز (۳۲۹ امتیاز) با قرارداشتن در رده‌های یازدهم تا پانزدهم در یک دهه اخیر امتیاز گرفته‌اند.