یکشنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۳
Sunday, 14 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

بایرن مونیخ عنوان پرامتیازترین تیم یک دهه اخیر رقابت‌های باشگاهی فوتبال آلمان «بوندس‌لیگا» را به خود اختصاص داد.
نویسنده : علی بخشایشی منبع : تسنیم

به گزارش خبرگزاری فارس، فاکس‌اسپورت بر اساس گزارشی که منتشر کرد، از پرافتخارترین تیم آلمان به عنوان «پرامتیازترین تیم بوندس‌لیگا در یک دهه اخیر» نام برده است.

این رسانه عنوان کرد تیم سرخ‌پوش با کسب ۸۰۰ امتیاز در رده نخست پر امتیازترین‌های این لیگ قرارگرفته است.

پس از آنها بورسیا دورتموند با ۶۶۹ امتیاز در رده دوم جای گرفته‌‌اند.

بایرلورکوزن در یک دهه اخیر ۵۷۵ امتیاز گرفته و صاحب رتبه سوم است.

تیم‌های شالکه (۵۲۳ امتیاز)،‌بورسیا مونشن‌گلادباخ (۵۱۹ امتیاز)، ولفسبورگ (۴۷۴ امتیاز)، هوفن‌هایم (۴۵۲ امتیاز)‌، ماینتس (۴۳۹ امتیاز)، وردربرمن (۴۲۴ امتیاز)‌ و اینتراخت فرانکفورت(۳۸۵ امتیاز) در رده‌های چهارم تا دهم جای گرفته‌‌اند.

همچنین تیم‌های فرایبورگ (۳۶۶ امتیاز)، اشتوتگارت (۳۵۷ امتیاز)‌، آگسبورگ (۳۴۴ امتیاز)، هانوفر (۳۳۳ امتیاز)‌ و هرتا برلین ۳۲۹ امتیاز (۳۲۹ امتیاز) با قرارداشتن در رده‌های یازدهم تا پانزدهم در یک دهه اخیر امتیاز گرفته‌اند.