شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش

آزمون استخدامی (دستگاه آموزش و پرورش) جهاد دانشگاهی با رقابت بالغ بر ۲۰۰ داوطلب در مورخ جمعه یکم مرداد ماه راس ساعت ۸:۰۰ آغاز و در ساعت ۱۱:۰۰ پایان یافت. به علت شرایط ویژه همه گیری بیماری کرونا آزمون با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی صورت گرفت. تصاویر برگزاری آزمون:    روابط عمومی و روابط […]

تصاویر برگزاری آزمون:

روابط عمومی و روابط بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار