دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، با توجه به مفاد تفاهم نامه منعقد شده با شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان دوره های آموزشی (وبینار)، برای اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار به صورت رایگان می باشند. این دوره های آموزشی (وبینار) هر روز راس ساعت […]

این دوره های آموزشی (وبینار) هر روز راس ساعت ۱۳ تا ۱۵ (به غیر از روزهای تعطیل) با عناوین مختلف و در سرفصل های متنوع از تاریخ ۲۳ دی ماه تا ۵ بهمن ماه به صورت کاملا مجازی برگزار شده و ثبت نام نیز به صورت مجازی و از طریق سایت آموزش های آزاد www.spc.iuc.ac.ir خواهد بود.

برای تمام متقاضیان شرکت کننده در این دوره ها گواهینامه پایان دوره صادر خواهد شد.