شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

برگزاری کارگاه آموزش سامانه کتابخانه مجازی دانشگاه بین المللی چابهار ویژه دانشجویان و پرسنل دانشگاه

زمان : دوشنبه ۱ آذرماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ ظهر لینک ورود به کارگاه مجازی: elr.iuc.ac.ir/ch/research   ویژه دانشجویان و پرسنل دانشگاه بین المللی چابهار.   این است رسالت علم در برابر جامعه روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ وب سایت  ☎️ تماس با ما : ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۵۵ ورود […]

زمان :

دوشنبه ۱ آذرماه ۱۴۰۰
ساعت ۱۲ ظهر

لینک ورود به کارگاه مجازی:

elr.iuc.ac.ir/ch/research

ویژه دانشجویان و پرسنل دانشگاه بین المللی چابهار.

این است رسالت علم در برابر جامعه

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه