یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

بیانیه دانشگاه بین‌المللی چابهار در محکومیت *”حادثه تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ(ع) در شهر شیراز

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ دانشگاه بین‌المللی چابهار طی بیانیه ای ضمن محکومیت حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی (ع) خواستار برخورد با عوامل این حادثه شد. متن این بیانیه بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ […]

متن این بیانیه بدین شرح است:

▪️بسم الله الرحمن الرحیم
و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده‌اند، بلکه زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.(آل عمران-۱۶۹)

بار دیگر عمق دشمنی جریان تکفیر و کوردلان علیه مقدسات اسلامی در حمله تاسف بار و غم انگیز به حرم احمد بن موسی علیه السلام (شاه چراغ) بیش از پیش نمایان شد.
این اقدامات سخیف هیچ خللی در عزم راسخ مردم و مقاومت اسلامی ایجاد نکرده و از دستگاه‌های امنیتی و قضایی انتظار دارد هرچه سریعتر عاملین، آمرین و پشتیبانان این خباثت‌ها را شناسایی و به اشد مجازات برسانند.

دانشگاه بین المللی چابهار ضمن محکومیت دومین حمله تروریستی، از درگاه خداوند متعال برای شهدای این اقدام دردمنشانه، علو درجات، غفران و رحمت الهی و برای مجروحان این حادثه غم بار، شفای عاجل از درگاه خداوند متعال مسألت داشته و درخواست اشد مجازات برای عاملان و آمران آشکار و پنهان این اقدام تروریستی دارد.

روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار