جمعه, ۲۲ تیر , ۱۴۰۳
Friday, 12 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

تاکید مقامات آستراخان روسیه بر توسعه روابط با ایران | سخنران

[ad_1] سخنران ایرانی اجلاس توسعه پایدار منطقه کاسپین از تمایل همکاری کشورهای همسایه این منطقه با ایران خبر داد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا، سومین اجلاس راه های توسعه پایدار منطقه کاسپین ۲۰۲۳ در دانشگاه دولتی آستراخان روسیه با حمایت وزارت امور خارجه و سازمان وزارت علوم روسیه […]

[ad_1]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار باشگاه خبرنگاران توانا، سومین اجلاس راه های توسعه پایدار منطقه کاسپین ۲۰۲۳ در دانشگاه دولتی آستراخان روسیه با حمایت وزارت امور خارجه و سازمان وزارت علوم روسیه و دولت محلی آستراخان این کشور برگزار شد.

روح الله مدبر کارشناس مسائل ارشد روسیه که تنها سخنران ایرانی این اجلاس است، به خبرنگار ما گفت: در این اجلاس صدها نفر از تحلیل گران و پژوهش گران برجسته روسیه، استادان دانشگاه ملی مسکو و آستراخان، نویسندگان، تاجران و متخصصان راهگذر شمال جنوب حضور داشتند.

کنستانتین مارکلوف، رییس دانشگاه ملی آستراخان و مدبر   وی افزود: در این اجلاس بحث و تبادل نظر در زمینه همگرایی برای عمیق شدن روابط و مناسبات کشورهای همسایه دریای کاسپین انجام شد.

یکی از نقاط قابل توجه در این اجلاس این بود که همه سخنرانان، از اهمیت همکاری و توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران سخن گفتند و مقامات آستراخان بر انجام هر نوع مساعدت برای توسعه همکاری با جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

سخنران ایرانی این اجلاس بیان کرد: در زمینه کمک به ایجاد زیرساخت و بسترهای راهبرد راهگذر شمال به جنوب موارد مهمی مطرح شد.

[ad_2]