جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، در طی مراسمی در محل دفتر سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار، از کارآفرینان برتر و منتخب در هفته جهانی کارآفرینی تقدیر و تشکر بعمل آمد. این مراسم با حضور حسینی مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار و هیئت همراه، برگزار شد. از کیمیا […]

از کیمیا مالکی، صاحب برند زردوخت و کارآفرین برتر در حوزه طراحی و دوخت، مسلم بارکزیی، سفیر گردشگری منطقه بلوچستان و محمد اکبری، جوان کارآفرین حوزه دیجیتال مارکتینگ تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم علاوه بر بررسی پتانسیل های دانشگاه بین المللی چابهار برای حمایت از کارآفرینان، نقطه نظرات کارآفرینان برتر و پیشنهادات مختلف آنها نیز مطرح شد.