شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

تزریق اعتبار ۲ هزار میلیاردی برای تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاهها

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم با بیان اینکه به زودی ۲ هزار میلیارد تومان در بین دانشگاه ها برای تجهیزات آزمایشگاهی توزیع می شود. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر محمدحسین بهشتی امروز در مراسم هشتمین دوره بزرگداشت روز ملی […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر محمدحسین بهشتی امروز در مراسم هشتمین دوره بزرگداشت روز ملی آزمایشگاه و زادروز حکیم اسماعیل جرجانی که با همکاری دانشگاه محقق اردبیلی، انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران و دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهش وزارت علوم برگزار شد، با اشاره به بانک اطلاعاتی شبکه آزمایشگاه های ملی ایران، گفت: در وزارت علوم، بانک اطلاعاتی به نام شبکه آزمایشگاه های ملی ایران (شاعا) وجود دارد که از تمامی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی درخواست شده که در این شبکه عضو شوند و اطلاعات آزمایشگاه های خود را در آن بارگذاری کنند.

وی توضیح داد: بر اساس این اطلاعات، ۱۰ هزار آزمایشگاه در این سامانه عضو هستند و بیش از ۷ هزار و ۶۰۰ تجهیزات در آن ثبت شده است.

بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ مورد خدمات در این آزمایشگاه ها ارائه می شوند.

سیاست وزارت علوم این است که از شاعا به عنوان بانک اطلاعاتی استفاده شود، چراکه بدون آمار و اطلاعات نمی توان کار کرد.

مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم خاطر نشان کرد: یک شبکه ملی به نام لبزنت را نیز معاونت علمی ریاست جمهوری راه اندازی کرده