پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه دریانوردی علوم دریایی چابهار منعقد شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین بمنظور تعمیق، توسعه و ارتقاء زمینه های همکاری مشترک، بهرمندی از طرفیت های موجود، افزایش تعاملات دو جانبه، توسعه کمی و کیفی خدمات به گروه های […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، در راستای اهداف سند چشم انداز و سیاست های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و همچنین بمنظور تعمیق، توسعه و ارتقاء زمینه های همکاری مشترک، بهرمندی از طرفیت های موجود، افزایش تعاملات دو جانبه، توسعه کمی و کیفی خدمات به گروه های مخاطب و اتخاذ سیاست ها، برنامه ها و اقدامات موثر و کارآمد بمنطور حمایت های علمی، آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی تفاهم نامه همکاری ۵ ساله فی مابین دانشگاه بین المللی چابهار و دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار منعقد گردید.

گفتنی ست حمایت و استفاده بهینه از توانمندی های علمی، آموزشی، پژوهشی در پروژه ها و تحقیقات استانی، ملی و بین المللی با عنایت به ظرفیت های موجود و همچنین آموزش های کوتاه مدت، راه اندازی شتاب دهنده، استارت آپ ها و کسب و کارهای دانش بنیان و از مهم ترین موضوعات این تفاهم نامه بودند.