شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، تفاهم نامه راهبری مرکز نوآوری، خدمات و پایدارسازی خوشه کسب و کار شیلات فی ما بین دانشگاه بین المللی چابهار و شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان امضاء شد. گفتنی ست این قرارداد به مدت سه سال بمنظور مدیریت و تعیین چشم […]

گفتنی ست این قرارداد به مدت سه سال بمنظور مدیریت و تعیین چشم انداز و اهداف بلند مدت و برنامه های راهبردی مرکز نوآوری خدمات و پایدارسازی خوشه کسب و کار شیلات، برنامه ریزی جهت توسعه کیفی و کمی فرآیندها و محصولات واحدهای مستقر در شهرک های صنعتی منطقه و برگزاری رویدادهای مشاوره ای و اطلاع رسانی و همچنین ارتقای سودآوری واحد های صنعتی منطقه می باشد.

شایان ذکر است که برنامه ریزی و تسهیل حضور کارآفرینان و سرمایه گذاران در شهرک های صنعتی منطقه و ایجاد بسترهای توانمندسازی فناوری های نوین واحدهای صنعتی منطقه و همچنین انجام پروژه های پژوهشی فناورانه و نو آورانه در ابعاد مختلف برای واحدهای صنعتی از مفاد مهم این تفاهم نامه می باشند.