دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

تفاهم نامه همکاری فنی و مهندسی بین دانشگاه بین المللی چابهار و آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک سیستان و بلوچستان امضاء شد
مراسم امضاء این تفاهمنامه روز چهارشنبه 15/11/99 با حضور ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار وو عبدالغفورتمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک سیستان و بلوچستان در محل دفتر ریاست دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در راستای همکاری مشترک جهت تسهیل ارائه خدمات فنی و مهندسی با آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان تفاهم نامه همکری به مدت ۲ سال امضاء کرد.

مراسم امضاء این تفاهمنامه روز چهارشنبه ۱۵/۱۱/۹۹ با حضور ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار وو عبدالغفورتمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک سیستان و بلوچستان در محل دفتر ریاست دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد.

هدف از امضاء ابن تفاهمنامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های مشترک آموزشی و تحقیقاتی به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فناوری های موجود، داده ها، اطلاعات، نیروی انسانی و منابع مالی ذکر شده است.