لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۴:۳۱:۲۵

توسعه آموزش عالی در آذربایجان غربی به توجه ویژه نیاز دارد

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

– ایسنا/آذربایجان غربی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی از نظر توسعه آموزش عالی رتبه بالایی ندارد و نیازمند توجه ویژه دولت و وزارت علوم است.

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی ۵ اردیبهشت ماه در دیدار با محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم در سفر به ارومیه گفت: با توجه به هم مرز بودن این استان با سه کشور جذب دانشجوی خارجی می تواند در این استان با جدیت دنبال شود که نیازمند توسعه امکانات است.

وی با اشاره به سفر خود به ترکیه و دیدار با دانشجویان ایرانی گفت: تعداد دانشجویانی که در ترکیه تحصیل می کنند، زیاد است و در صورت بودن ظرفیت، علاقمند به تحصیل در ایران هستند.

امام جمعه ارومیه افزود: در شناسایی نیروهای نخبه و متدین اهتمام به خرج دهیم تا به عنوان هیات علمی در دانشگاه ها جذب شوند و آینده دانشگاه هم از نظر علمی، هم از نظر انقلابی کار شود.

انتهای پیام

می توانید در خبرنامه دانشگاه عضو شوید