شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

توضیح سخنگوی وزارت علوم درباره یکسان سازی پوشش در این وزارتخانه

پنجشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۳-۰۴-۱۳سیاسی سخنگوی وزارت علوم درباره مصوبات کارگره امور زنان و خانواده وزارت علوم مانند یکسان سازی پوشش همکاران خانم دراین وزارتخانه توضیح داد. – علی شمسی پور در گفتگو با ، در جایگاه موارد مشورتی به وزارت علوم ارائه شده، ولی در دستور کار وزارت علوم قرارندارد. […]

پنجشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۳-۰۴-۱۳سیاسی

برچسب ها: وزارت علوموزارتسخنگوی وزارتعلومیکسان سازیوزارتخانهزنان و خانواده

آخرین اخبار سرویس:

توضیح سخنگوی وزارت علوم درباره یکسان سازی پوشش در این وزارتخانه

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.