شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ثبت نام بدون کنکوردانشگاه بین المللی چابهار (غیرانتفاعی چابهار) در مقطع کارشناسی در ترم مهرماه ماه شروع شد.

دانشگاه بین المللی چابهار(غیرانتفاعی چابهار) در ترم مهرماه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ (صرفا براساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد. رشته های دانشگاه : ۱-مهندسی عمران کد رشته (۱۴۵۹۹) ۲-مهندسی کامپیوتر کد رشته (۱۴۶۰۰) ۳-مهندسی معدن کد رشته (۱۴۶۰۱) ۴-مهندسی معماری کد رشته (۱۴۶۰۲) ۵-اقتصاد کد رشته (۱۴۶۰۳) ۶-حقوق […]

رشته های دانشگاه :

۱-مهندسی عمران کد رشته (۱۴۵۹۹)
۲-مهندسی کامپیوتر کد رشته (۱۴۶۰۰)
۳-مهندسی معدن کد رشته (۱۴۶۰۱)
۴-مهندسی معماری کد رشته (۱۴۶۰۲)
۵-اقتصاد کد رشته (۱۴۶۰۳)
۶-حقوق کد رشته (۱۴۶۰۴)
۷-علوم تربیتی کد رشته (۱۴۶۰۵)
۸-مدیریت امور بانکداری کد رشته (۱۴۶۰۶)
۹-مدیریت بازرگانی کد رشته (۱۴۶۰۷)
۱۰-مدیریت صنعتی کد رشته (۱۴۶۰۸)
۱۱-زبان و ادبیات انگلیسی کد رشته (۱۴۶۰۹)

زمان ثبت نام : ۱۴۰۰/۰۵/۱۴ لغایت ۱۴۰۰/۰۵/۲۰
متقاضیان جهت ثبت نام به سایت http://www.sanjesh.org یا بصورت حضوری به دانشگاه واحد آموزش مراجعه نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره های ذیل در ارتباط باشید،
۰۵۴۳۵۳۱۴۳۳۰ و ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰
تماس اضطراری

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه