سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ثبت نام (بدون کنکور )دانشگاه بین المللی در مقطع کارشناسی در ترم مهرماه تمدید شد

دانشگاه بین المللی چابهار در ترم مهرماه  سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲  (صرفا براساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی پیوسته در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد. *رشته های دانشگاه* مهندسی *عمران* کد رشته (۱۴۰۱) مهندسی *کامپیوتر* کد (۱۴۰۲) مهندسی *معدن* کد رشته (۱۴۰۳) مهندسی *معماری* کد رشته (۱۴۰۴) *اقتصاد* کد رشته (۱۴۰۵) *حقوق* کد رشته (۱۴۰۶) […]

🔆 *رشته های دانشگاه*
1️⃣مهندسی *عمران* کد رشته (۱۴۰۱)
2️⃣مهندسی *کامپیوتر* کد (۱۴۰۲)
3️⃣مهندسی *معدن* کد رشته (۱۴۰۳)
4️⃣مهندسی *معماری* کد رشته (۱۴۰۴)
5️⃣ *اقتصاد* کد رشته (۱۴۰۵)
6️⃣ *حقوق* کد رشته (۱۴۰۶)
7️⃣ *علوم تربیتی* کد رشته (۱۴۰۷)
8️⃣ *مدیریت امور بانکداری* کد رشته (۱۴۰۸)
9️⃣ *مدیریت بازرگانی* کد رشته (۱۴۰۹)
0️⃣1️⃣ *مدیریت صنعتی* کد رشته (۱۴۱۰)
1️⃣1️⃣ *زبان و ادبیات انگلیسی*  کد رشته (۱۴۱۱)

⏰زمان ثبت نام : ۱۴۰۲/۰۵/۳۱ لغایت ۱۴۰۲/۶/۶
📌متقاضیان جهت ثبت نام به سایت sanjesh.org یا بصورت حضوری به دانشگاه واحد آموزش مراجعه نمایند.
📞 جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره های ذیل در ارتباط باشید،
۰۵۴۳۵۳۱۴۰۳ و ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰
تماس اضطراری
📱۰۹۳۹۹۶۹۰۰۱۷
📱۰۹۱۳۶۳۸۷۲۴۰

📌*مهلت ثبت نام: از ۳۱ تیرماه تا ۶ شهریورماه شهریورماه ۱۴۰۲**
👈متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام  از طریق سامانه *www.sanjesh.org* و یا به صورت حضوری به آموزش دانشگاه بین المللی مراجعه نمایند.
🔻جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ ، ۰۹۱۵۹۴۶۲۱۴۶
۰۹۳۹۱۴۵۰۱۰۰ (واتساپ)