دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، این دانشگاه در ترم بهمن ماه جهت تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته های ذیل دانشجو می پذیرد. آموزش ابتدایی کد رشته (۶۳۴۰) مجموعه امتحانی (۵۰۹) مهندسی اجرایی عمران کد رشته (۴۲۴۸) مجموعه امتحانی (۲۳۲) مهلت ثبت نام: از ۹ دی […]

آموزش ابتدایی کد رشته (۶۳۴۰) مجموعه امتحانی (۵۰۹)
مهندسی اجرایی عمران کد رشته (۴۲۴۸) مجموعه امتحانی (۲۳۲)

مهلت ثبت نام: از ۹ دی ماه تا ۱۲ دی ماه ۹۹

متقاضیان میتوانند جهت ثبت نام از طریق سامانه www.sanjesh.org و یا به صورت حضوری به آموزش دانشگاه بین المللی مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۵۴۳۵۳۱۴۳۱۰ ، ۰۹۱۵۹۴۶۲۱۴۶ ، ۰۹۳۹۱۴۵۰۱۰۰ (واتساپ) تماس حاصل نمایید.