دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

جریمه اقامت غیرمجاز دانشجویان غیرایرانی سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ بر حسب دستورالعمل پلیس محترم اداره مهاجرت و گذرنامه اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی در سال ۱۴۰۰ مشمول جریمه های مالی ذیل می شوند: – مبلغ جریمه هر روز اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی روزانه مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ریال(دو میلیون ریال) می باشد. -جریمه فوق الذکر […]

-جریمه فوق الذکر پس از محاسبه به حساب خزانه داری کل – ناجا تمرکز درآمد اقامت غیر مجاز دانشجویان غیرایرانی واریز می گردد.

– دانشجویان غیرایرانی که در حال حاضر با توجه به شرایط پیش آمده خارج از کشور می باشند، مشمول جریمه نمی گردند.