پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، معاونت صدای رسانه ملی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب با هدف کشف توانمندی های برنامه سازان و ایجاد ظرفیت های رسانه ای مسجد محور، به منظور بسط و گسترش فعالیت های مساجد سراسر کشور و بهره گیری از آثار برنامه سازان رائیو و رسانه های مجازی در نظر دارد جشنواره ملی برنامه سازی رادیو و مسجد را برگزار کند.

۱ .محورهای موضوعی:

مسجد و گام دوم انقلاب اسلامی
مسجد و جامعه
مسجد و فرهنگ
مسجد و اقتصاد
مسجد و سلامت
مسجد و سیاست
مسجد و ایثار و شهادت
مسجد و نهادهای متولی
مسجد، همدلی و مواسات

۲٫بخش های جشنواره برنامه سازی رادیو و مسجد:

الف: بخش اهالی رسانه (مستند، مینی فیچر، گزارش محور(گزارش مستند، گزارش مردمی)، بسته های کوتاه خلاقانه

ب: بخش اهالی مسجد: پادکست، مستند و گزارش رادیویی، مینی فیچر، گفتگو محور و مصاحبه

ج: بخش فضای مجازی: پادکست، فتوکلیپ، عکس و گرافیک، اطلاع نگاشت(اینفوگرافیک)

۳٫شرایط شرکت:

-شنوندگان و علاقمندان رادیو ( به غیر از همکاران سازمان صدا و سیما ) می توانند در بخش اهالی مسجد رقابت کنند.
-برنامه سازان شبکه های سراسری و برنامه سازان مراکز استان ها باید در بخش اهالی رسانه آثار خود را شرکت دهند.
-همه علاقمندان به موضوع مسجد و شنوندگان اعم از اهالی رسانه و اهالی مسجد برای شرکت در بخش فضای مجازی آزاد هستند و می توانند شرکت کنند.
-آثار ارسالی در بخش اهالی رسانه باید منطبق بر ضوابط و سیاستهای سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی بوده و از رادیوی سراسری قابل پخش باشد.
-آثار باید در قالبهای مندرج در بخش های الف، ب و ج فراخوان جشنواره تولید شوند.
-برنامه ها با فرمت mp3 و از طریق صفحه ویژه آثار در تارنمای جشنواره به نشانی www.masjed.irib.ir ارسال شوند
-برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به نشانی الکترونیکی جشنواره مراجعه یا با دبیرخانه جشنواره به شماره تلفن ۲۲۱۶۷۹۳۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

۴٫ ساختارها و مدت زمان آثار:

– مستند ۵ تا ۱۰ دقیقه
– مینی فیچر ۵ دقیقه
– بسته های کوتاه خلاقانه ۹۰ ثانیه تا ۵ دقیقه
-گزارش محور ۵ دقیقه
-پادکست ۳۰ دقیقه
– مستند و گزارش رادیویی (بخش اهالی مسجد) ۱۰ دقیقه
-گفتگو محور و مصاحبه رادیویی ۳۰ دقیقه

پایان مهلت ارسال آثار : ۱ بهمن ۹۹
اعلام نامزدهای بخش دواری نهایی: ۲۲ بهمن ۹۹ مصادف با سالروز صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
اختتامیه جشنواره: ۶ اسفند ۹۹