شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

حضور دانشجویان غیر ایرانی را به دانشگاه بین المللی چابهار گرامی می داریم. به اطلاع دانشجویان جدیدالورود غیرایرانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می رساند فرایند ثبت نام، جلسه توجیهی جدید جهت آشنایی با قوانین آموزشی و آشنایی با سامانه های آموزشی طبق جدول ذیل در محل ساختمان آموزش دانشگاه برگزار می گردد.   ردیف […]

حضور دانشجویان غیر ایرانی را به دانشگاه بین المللی چابهار گرامی می داریم.

ردیف عنوان تاریخ ساعت مکان
۱ ثبت نام ۱۳۹۹/۰۹/۱۵ ۹-۱۱ ساختمان آموزش