شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه : اولین جلسه انگیزشی در خصوص اهمیت مطالعه وبرنامه ریزی برای سال ۹۹ برگزار گردید. به نقل از مدیر دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار ، این جلسات در راستای توانمندسازی دانش آموزان و برنامه‌ریزی مناسب می توانند اثربخش باشد. لذا جلسه با حضور مشاوران […]

لذا جلسه با حضور مشاوران آموزشی برتر استانی، آقای بهرامی مدیر سابق دبیرستان شهید مطهری، محمدامین بلوچی نژاد رئیس اداره آموزش و پرورش جالق، تاج بخش حسین بر معاون آموزشی سابق آموزش و پرورش سیب و سوران و مهرستان برای دانش آموزان برگزار گردید.