شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

جمع بندی کنکور ۱۴۰۰ ویژه سه رشته متوسطه در دبیرستان دانا و توانا
مرور مباحث و افزایش توانایی های تست زنی دانش آموزان دوازدهم در همایش آنلاین جمع بندی کنکور ۱۴۰۰ واقع در دبیرستان دانا و توانا برگزار می شود.

دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار به منظور مرور مباحث و افزایش توانایی تست زدن دانش آموزان دوازدهم همایش آنلاین جمع بندی کنکور ۱۴۰۰ را توسط دبیران مطرح کشوری و استانی برگزار می‌کند.

همایش دوره طلایی جمع بندی کنکور برای دانش آموزان نظام جدید در رشته‌های ریاضی‌فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی از تاریخ ۴ لغایت ۲۸ اردیبهشت ماه در محل دبیرستان دانا و توانا واقع در تراس بهشت سازمان منطقه آزاد چتبهار برگزار می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر در ارتباط باشید: