سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

حبیب جدگال مقام اول آزمون المپیاد دانش آموزی کشور در رشته شیمی را کسب کرد
حبیب جدگال دانش آموز دوره متوسطه دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار مقام نخست آزمون های المپیاد دانش آموزی کشوری را در رشته شیمی کسب نمود.

کوه نتواند شدن سَدّ رَه مقصود مَرد
همت مردان برآرد از نَهاد کوه، گَرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، توجه به تربیت نسلی سالم و داشتن نوجوانان و جوانانی خلاق وموثر در شکوفایی جامعه، پرورش افرادی پژوهشگر و آگاه نسبت به بهره وری از منابع و استعدادهای موجود و تنگناهای پیش رو می تواند به عنوان رسالت سترگ اصحاب دانش محسوب شود که در این راستا نقش دانشگاه بین المللی چابهار بر کسی پوشیده نیست.

هم اینک تلاش های خانواده پرتلاش دبیرستان دانا و توانا (وابسته به دانشگاه بین المللی چابهار) به بار نشسته است و دانش آموز برجسته جناب حبیب جدگال با افتخار در مرحله اول آزمون المپیاد دانش آموزی کشور در رشته شیمی رتبه نخست را کسب نموده است.
امید که موفقیت ایشان، الگویی برای دانش آموزان ساعی شهرمان باشد.