شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
حبیب جدگال مقام اول آزمون المپیاد دانش آموزی کشور در رشته شیمی را کسب کرد
حبیب جدگال دانش آموز دوره متوسطه دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی چابهار مقام نخست آزمون های المپیاد دانش آموزی کشوری را در رشته شیمی کسب نمود.

کوه نتواند شدن سَدّ رَه مقصود مَرد
همت مردان برآرد از نَهاد کوه، گَرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، توجه به تربیت نسلی سالم و داشتن نوجوانان و جوانانی خلاق وموثر در شکوفایی جامعه، پرورش افرادی پژوهشگر و آگاه نسبت به بهره وری از منابع و استعدادهای موجود و تنگناهای پیش رو می تواند به عنوان رسالت سترگ اصحاب دانش محسوب شود که در این راستا نقش دانشگاه بین المللی چابهار بر کسی پوشیده نیست.

هم اینک تلاش های خانواده پرتلاش دبیرستان دانا و توانا (وابسته به دانشگاه بین المللی چابهار) به بار نشسته است و دانش آموز برجسته جناب حبیب جدگال با افتخار در مرحله اول آزمون المپیاد دانش آموزی کشور در رشته شیمی رتبه نخست را کسب نموده است.
امید که موفقیت ایشان، الگویی برای دانش آموزان ساعی شهرمان باشد.